Historie

Erik Lytzen a/s er grundlagt i 1970. Erik Lytzen købte installationsvirksomheden Valdemar Petersens eftf. i 1970. Det var hans læremesters forretning, og der var kun mester, en kontordame samt to læredrenge.

Det har fra starten været Erik Lytzen´s vision at udføre godt og gedigent håndværk kombineret med høj teknisk indsigt, af glade og veluddannede medarbejdere, for hvem dyder som håndværk-samarbejde-hæderlighed har styret hverdagen.

Fra en traditionel el-installationsvirksomhed har vi gennem årene udviklet firmaet med højt specialiserede afdelinger såsom VVS og ventilation, så vores slogan “- én kontakt til det hele” er der virkelig bund i.

Vi beskæftiger i dag over 100 medarbejdere, hvoraf flere har været ansat i mere end 25 år. De gennemgår løbende efteruddannelse, så de hele tiden har kendskab til de nyeste teknologier og materialeanvendelser, hver inden for deres arbejdsområde.

Erik Lytzen a/s har gennemgået et glidende generationsskifte for mere end 15 år siden. I dag er firmaet ejet af Martin Søndergaard og Anders Nielsen.

Erik Lytzen’s første firmabil.