Energirådgivning? Så er det Lytzen a/s!

Klimatopmøder, CO2 udledning, global opvarm-ning, natur-katastrofer og oversvømmelser – jo, men hvad gør vi lige selv – her og nu?!
Vi kan faktisk gøre meget og endda spare rigtig mange penge ved at energioptimere vore anlæg og bygninger, samt vor indretning og adfærd!

Slip ”Sparebanden” løs
Et besøg af energivejlederen kan sætte fingeren på de ”energi-ømme-punkter”, og inspirere medarbejderne til at komme på banen med endnu flere gode forslag til energibesparelser – Mange energiforbedringer er som lavthængende frugter:- de er til at nå her-og-nu! Det handler egentlig kun om at spotte dem. Desuden har mange energioptimeringer en overraskende hurtig tilbagebetalingstid, hvorefter der er tale om penge lige ned på bundlinien, siger Ivan Jepsen.

Og så koster det ikke noget at få et energitjek!
Ikke hos Lytzen, hvor vi tilbyder uforpligtende energivejledning til både private, det offentlige og erhvervslivet. – Vi taler om et energitjek og en energirapport, der indgår som en naturlig del af samarbejdet med vore kunder og som ikke koster kunden ekstra. Det gælder inden for de afde-linger og områder, som Lytzen beskæftiger sig med i dag, fortæller Ivan Jepsen. Lytzen omfatter i dag 4 afdelinger, der dækker områderne El, Ventilation, VVS og Automation og dermed har kunden blot én kontakt til alle områder!

 

Her er Ivan Jepsen på vej ind i Lytzen’s eget domicil på Barfoedsvej 2 i Hjørring, hvor der er installeret en BMS-løsning (Building Mangement System), der binder ventilation, varme, lys, sikring m.m. sammen i én samlet løsning.

Lytzen høster selv af de lavthængende energi-frugter!
Hos Lytzen er der installeret en energivenlig BMS-løsning (Building Management System), der binder ventilation, varme, lys og sikring sammen i én samlet løsning, der kan styres fra et vægpanel! De tre store pumper, der indgår i løsningen med varme- og køletanke og sol på taget har en tilbagebetalingstid på blot 4 år. – Det betyder at vi sparer rigtig meget energi på årsbasis Desuden opnår vi en behagelig komfort i huset, der gør ar-bejdsdagen mere indbydende. Og netop energioptimering er et springende punkt for os, når vi skal rådgive og installere moderne teknik i enten private hjem, eller hos virksomheder og offentlige institutioner, forklarer Ivan Jepsen. En BMS-løsning betyder at der måles på ethvert energiforbrug over alt i installationen og dermed dokumenteres forbruget og besparelserne helt ned omkring de enkelte elementer i løsningen.