Indeklima kontor

Vidste du, at et sundt indeklima er afgørende for medarbejderes effektivitet og trivsel? Effektiviteten stiger med 20-30%, når vi opholder os i godt indeklima.

Anbefalet af arbejdstilsynet
Arbejdstilsynet anbefaler mekanisk ventilation på kontoret. I kontorlandskaber bliver der genereret varme fra eksempelvis computere og andet it-udstyr. Det resulterer ofte i et dårligt og usundt indeklima, der giver sygedage for dine medarbejdere. Alt for ofte åbner vi først vinduet, når varmen bliver for meget, men der har varmen og CO2-udslippet fra de mange medarbejdere allerede bidraget til træthed og koncentrationsproblemer.

Et godt førstehåndsindtryk overbeviser
Dine kunders første indtryk af virksomheden sker i receptionen, når de træder ind af døren. Derfor skal alle sejl sættes for at give dem det bedste mulige af slagsen. Også medarbejderne i receptionen har stor glæde af fx aircondition, da de selv kan regulere luftfugtighed og temperatur og derved undgå omkostelige sygedage.

 

Hold hovedet koldt når I mødes
Tung og varm luft i mødelokalet giver hovedpine og gør os utilpasse. Med aircondition eller komfortkøling i mødelokalet bliver temperaturen perfekt tilpasset dig og dine kunders behov. Og nye klimaanlæg er lydsvage og meget effektive.

Personaleområdet er mindst lige så vigtigt som resten af virksomheden
Et dårligt indeklima i kantinen gøre os trætte og give gener, der påvirker resten af arbejdsdagen. Aircondition, genvindings-anlæg, ventilationsanlæg og facade-afskærmning er bare nogle af de løsninger, som kan rette op på et dårligt indeklima.