Med en varmepumpe kan du spare op til 60% på din varmeregning…

Med en varmepumpe fra Lytzen får du en driftsikker varmeløsning, der passer perfekt til mindre huse og sommerhuse, eller som supplement til større huse, der bruger oliefyr eller elvarme. Hvis du fx skifter fra el, kan du faktisk halvere din varmeregning. Samtidig mindsker luft til luft varmepumpen luftfugtigheden og skaber et stabilt og behageligt indeklima året rundt.

Lydsvag og stabil løsning i alt slags vejr der tjener sig ind på rekordtid
Vores varmepumper er blandt de mest lydsvage på markedet. Og det er en stor fordel, fordi du får mest ud af varmepumpen, hvis den hænger i det rum, hvor du opholder dig mest. Vores varmepumper er stabile og fungerer problemfrit selv om temperaturen når helt ned på -15 grader.

En varmepumpe har en levetid på ca. 10-15 år og har typisk tjent sig ind på 3-5 år.

En varmepumpe fra Lytzen er:

  • Hurtig at installere.
  • Hurtigt tjent ind i sparet varme (3-5 år)
  • Miljøvenlig og giver et mere behageligt indeklima
  • Effektiv og stabil i temperaturer
    helt ned til -15 grader

Få personlig rådgivning og vælg den rigtige varmeløsning
Det er altid en god ide at tale med en kyndig ekspert, inden du beslutter dig. Vores konsulenter, i fx Aalborg og Hjørring, der har speciale i varmepumper tager gerne en snak med dig.  På den måde kan vi finde frem til den optimale løsning til dit hjem og den størst mulige besparelse på din varmeregning.

Lytzen’s køleafdeling laver alt inden for køl:

  • Salg
  • Installation
  • Service og reparation

Vi specialdesigner anlæg til alle typer af virksomheder og hjem
Sammen med vores ventilations –VVS og EL-afdeling laver vi et skræddersyet anlæg, der giver dig optimal kølebehov og et minimalt strømforbrug.

Kontakt os på 65 99 80 00