Indeklima hotel og restauration

Et godt førstehåndsindtryk
Når dine gæster træder ind i foyeren, vil de lynhurtigt bemærke, hvis luften er tung, varm og fyldt med støvpartikler.
I foyeren, hvor der opholder sig mange mennesker, er det ikke tilstrækkeligt at lufte ud. Her kræves mekanisk ventilation for at sikre et sundt og behageligt indeklima. Mekanisk ventilation kan være mange ting, fx:
• Genvindingsanlæg
• Aircondition
• Klimaanlæg
• Komfortkøling

Store fordele med klimastyring
Gæsterne skal have mulighed for at justere temperaturen, så det passer til deres behov. 
Et klimaanlæg kan nemt indstilles, så temperatur og luftfugtighed passer præcis til gæsternes ønske.
Vælger du at installere et genvindingsanlæg, bliver luften på værelserne konstant skiftet ud, og gæsterne kan indånde frisk og ren luft, der giver velvære.

Dårligt indeklima er en direkte årsag til hovedpine og sløvhed
Konferencedeltagere skal være oppe på mærkerne og være koncentrerede – ofte i lang tid af gangen. Et sundt indeklima, hvor temperaturen er perfekt og luften føles ren, er de bedste rammer for en vellykket konference.

 

Åbn vinduet – tak!
Hvor tit har du ikke oplevet, at dine gæster har bedt om at få vinduet åbnet eller lukket? Og når vinduet bliver åbnet, vil nogle fryse, mens andre vil være tilpas.
Med klimastyring kan du give alle dine gæster præcis det indeklima, de ønsker. Personlig ventilation er et individuelt ventilationsanlæg, hvor du selv regulerer mængden af tilført ilt.
Du sikrer dine gæster et komfortabelt indeklima, der er tilpasset den enkelte gæsts behov – og det er god kundeservice!

Lad emhætten bidrage til centralvarmen
Køkkenets emhætter og udsugningssystemer opsamler meget varme i løbet af aftenen. Denne varme kan genvindes og bruges til opvarmning andre steder på hotellet eller restaurationen til glæde for din varmeregning.