Butik

Som detailhandler ved du, hvor vigtigt det er, at både kunderne og dine varer har den rigtige temperatur. Behagelig atmosfære, tilpas temperatur og frisk luft ses på bundlinjen.

Skån dine varer
Et dårligt indeklima kan have fatale konse-kvenser for omsætning. Er du eksempelvis forhandler af fødevarer som frugt og grønt, er det vigtigt at tilføre vandforstøvning og korrekt temperatur til de friske varer. Ellers forkortes holdbarheden, og varernes kvalitet daler.
Inden for tekstilbranchen er det vigtigt at luftfugtigheden er lav, da fugt over længere tid kan ødelægge tøjet og tilføre en dårlig lugt.

Godt indeklima = god økonomi
Veltilpasse kunder køber mere! Derfor er der god grund til at fokusere på indeklima. Et klimaanlæg kan tilpasses efter alle årstider og temperaturer.

 

Automatisk regulering af temperaturen sikrer også, at medarbejderne trives og undgår træthed, hovedpine og sygedage. I personale-området, hvor medarbejderne gør sig klar til arbejdsdagen, spiser frokost, og hygge-snakker skal indeklimaet være sundt og sikre trivsel.

Effektiviteten falder med 20-30%, når vi opholder os i usundt indeklima. Og 30-40% af alle danskere er genetisk disponerede for allergi.