Skal komfort og besparelser gå hånd i hånd?

Ja, så er det oplagt at spørge Lytzen i Hjørring!

For lytzen har igennem mere end 40 år leveret styresystemer til industrien, og det er netop med dette udgangspunkt, at firmaet i dag leverer Building Management System (BMS) til både virksomheder og offentlige institutioner. BMS handler om at binde samtlige tekniske installationer i en bygning sammen via et samlet styresystem med store energibesparelser til følge. Ja, selv udetemperatur og vind tages der højde for via en vejrstation.

Så bliver det ikke nemmere!
Men også hos Lytzen selv er der installeret en BMS-løsning, der binder ventilation, varme, lys, sikring m.m. sammen i én samlet løsning, der kan styres fra et vægpanel.

Det betyder at vi opnår en behagelig komfort i huset, der gør arbejdsdagen mere indbydende. Dertil kommer at vi sparer rigtig meget energi på årsbasis. Og netop energioptimering er et springende punkt for os, når vi skal rådgive og installere moderne teknik i enten private hjem eller hos virksomheder og offentlige institutioner, siger teknisk chef, Thomas Nielsen fra Lytzen.

 

 

En BMS-løsning betyder at der måles på ethvert energiforbrug over alt i installationen og dermed dokumenteres forbruget og besparelserne helt ned på de enkelte elementer i løsningen.

Energirådgivning en naturlig del af løsningen
Hos Lytzen er energirådgivning i dag et vigtigt element i udførelsen af ethvert installationsarbejde.

– En rådgivning der indgår som en naturlig del af samarbejdet med kunderne og som ikke koster kunden ekstra. Desuden er systemet forberedt på at kunne håndtere prisdifferentiering på el f.eks. hvis el i fremtiden bliver billigere når det blæser, forklarer Thomas Nielsen.

Lytzen omfatter idag 4 afdelinger, der dækker områderne el, ventilation, VVS og automation og dermed har kunden blot én kontakt til det hele!